گران‌ترین نان دنیا کجاست؟


 
به گزارش خبر فوری به نقل از تسنیم، غلامرضا کاظم پور با بیان اینکه حذف خمیر ترش و روند تخمیر آرد و جایگزین شدن جوش شیرین در نان سبب بی کیفیتی این محصول است، گفت: مخلوط کردن چند نوع آرد گندم برای تولید نان و انجام غیر استاندارد مراحل تولید آرد و انتقال آن به نانوایی ها و تبدیل آن به نان از دیگر دلایل عمده تولید نان بی کیفیت است.وی با اشاره به اینکه طبق اعلام وزارت بهداشت، سبوس مخلوط در آرد ماده مغذی و مفید است گفت: برداشت اشتباه نانوایان باعث شده است به نحوی آرد سبوس که به دلیل وجود کپک و فلزات سنگین حتی برای خوراک دام نیز مناسب نیست بر روی نان پاشیده شود.
ادامه خبر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.