به گزارش
خبر فوری
به نقل از تسنیم، غلامرضا کاظم پور با بیان اینکه حذف خمیر ترش و روند
تخمیر آرد و جایگزین شدن جوش شیرین در نان سبب بی کیفیتی این محصول
است، گفت: مخلوط کردن چند نوع آرد گندم برای تولید نان و انجام غیر
استاندارد مراحل تولید آرد و انتقال آن به نانوایی ها و تبدیل آن به نان از
دیگر دلایل عمده تولید نان بی کیفیت است.وی با اشاره به اینکه طبق اعلام
وزارت بهداشت، سبوس مخلوط در آرد ماده مغذی و مفید است گفت: برداشت اشتباه
نانوایان باعث شده است به نحوی آرد سبوس که به دلیل وجود کپک و فلزات سنگین
حتی برای خوراک دام نیز مناسب نیست بر روی نان پاشیده شود.
ادامه خبر